Senatorul Cristi Rujan, mesaj pentru PNL Gorj: Vă ajutăm cu maximă compasiune!

3229
  • ”Bobiță, Dorele… ați pierdut!”

Senatorul Cristi Rujan are un mesaj pentru PNL Gorj, după scandalul declanșat de perdanții liberali. Parlamentarul social-democrat observă ”o manifestare a penibilului”, subliniind că de organizarea alegerilor, reclamată acum de senatorul Ion Iordache, președinte al PNL Gorj, s-a ocupat chiar prefectul Partidului Național Liberal. Iată mesajul:

”Bobiță, Dorele… ați pierdut!
Constat că există o virulentă manifestare a penibilului la unii din PNL, care strigă cât îi țin plămânii că au fost furați de prefectul PNL, cel care a organizat alegerile în Gorj, de reprezentanții PNL în secțiile de votare care au semnat procesele-verbale, de judecătorii, procurorii, avocații și consilierii juridici care au fost președinți și locțiitori în secțiile de votare și la circumscripții, de STS cu tabletele sale, de cei care au pus mâna pe „ochiul dracului” și nu s-au ținut de cuvânt, de hârtia buletinelor de vot care nu era de calitate, de sigla PNL de pe buletinele de vot care nu era color, de AEP care nu a fost de acord să tipărească fotografia proclamagiului de la Padeș pe buletinele de vot, ca să-l vadă norodul în toată splendoarea vanității sale.
Nu PSD este cauza afecțiunii voastre, ci propria voastră reprezentare deformată, în sens augmentativ, a valorii pe care o aveți.
Există tratamente și terapii specifice ale acestor stări de tulburări anxioase generate de șocuri posttraumatice.
Vă ajutăm cu maximă compasiune!”, a transmis senatorul PSD.

1 COMENTARIU

  1. Buna ziua,
    PNL..PSD…tot un drac,..oameni integri care au facut averi colosale peste noapte…si daca ii intrebam cum ..ridica din umeri..acesti „uriasi” politicieni care nu stiu sa conjuge verbul a fi la prezent..
    cat despre acest „domn” Rujan..cine este ???..ce a facut pt Orasul cu legenda Brancusi??..ce plus valoare a adus.??..a vazut cum arata Casa de Cultura??..cu marele Brancusi „ascuns” in boscheti…cate firme a atras in zona…nimic..nada..stiti zicala ..”rade ciob de oala sparta””…si sunt ata de multe de spus dar cui ??

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here