Seminar pentru persoanele cu dizabilități

411

Asociația Persoanelor cu Handicap din Oltenia a organizat miercuri, 28 iunie 2017, ora 11.00, la Centrul de zi “Christian” pentru persoane cu dizabilități, Str. Mioriței, nr.5. Loc. Târgu-Jiu, seminarul cu tema: “Oportunități de formare și perfecționare profesională – Bune practici în soluționarea unor probleme de ordin social prin serviciile acordate comunității”.

Organizatorii seminarului au discutat împreună cu oficiali din administrația publică, profesioniști în domeniul asistenței sociale de la nivelul județului Gorj și ONG-uri, despre nevoile și modalitățile de intervenție existente prin abordarea acestora într-o manieră integrată. “Ne propunem să reflectăm asupra modelelor de bune practici existente in comunități iar pe de altă parte să ne alăturăm provocărilor cu care se confruntă anumite categorii de oameni și împreună să găsim soluții pentru rezolvarea problemelor de natură socială de la nivelul localităților din județul nostru”, a declarat Daniel Andrei, șeful Centrului de zi “Christian”.
Seminarul “Oportunități de formare și perfecționare profesională – Bune practici în soluționarea unor probleme de ordin social prin serviciile acordate comunității” a reunit specialiști din administrația publică, precum și din domeniul asistenței sociale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here