Șeful SGA Gorj contestă amenda ITM!

578

Șapte salariați ai Serviciului de Gospodărie a Apelor Gorj au fost surprinși de inspectorii ITM Gorj muncind la cabana directorului SGA, Alexandru Buduran. Amenda aplicată de ITM Gorj a fost drastică, de 140.000 de lei. Buduran a anunțat că va contesta sancțiunea primită.

Directorul SGA Gorj a precizat că angajații prinși la muncă la cabana sa din Rânca se aflau în concediu de odihnă. ,,A fost o chestiune hazardată și a mea, la finalul lucrărilor acolo colegii, de comun acord, știind că am o cabană în Rânca s-au oferit să mă ajute la curățenie.
Am considerat că nu este o chestiune atât de gravă și cuantificabilă încât să închei contract de muncă. Nu m-am gândit la chestiunea asta, dovadă că și cei de la ITM m-au amendat pe muncă la negru, nu s-a făcut nicio legătură cu unitatea…
Nu am prejudiciat cu nimic unitatea, nu știu de ce am devenit o țintă. Se pare că nu s-a terminat încă campania sau continuă și nu știu. Părerea mea este că am nimenit în jocuri mai mari, se asociază imaginea mea cu personaje politice, cu alte interese. Până la urmă consider că am fost o țintă pentru că, controlul a fost cu dedicație”, a declarat Buduran.
Directorul susține că, în timpul controlului, ar fi fost tratați, cei prezenți, ,,ca niște infractori”, în sensul că verificarea s-a făcut cu mascați.
,,Eu am fost lider de sindicat nu aș fi comis vreun abuz, a fost o chestie de ajutor la curățenie.
Sunt acte în verificare. Mai departe trageți dumneavoastră concluziile. Eu sunt o țintă și voi contesta în instanță amenda. Puteau să îmi dea avertisment”, a completat Buduran.
Controlul inopinat a fost efectuat de către inspectorii de muncă, cu sprijinul Plutonului de Jandarmi Novaci.
A.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here