Şeful Poliţiei Locale, interesat de maşini de lux

206

IMG_9780Cai viteză, bolizi şi mulţi interesaţi de preţuri. Timp de o săptămână, centrul oraşului Târgu-Jiu va găzdui un târg auto, plin de maşini luxoase. Interesat de bolizi este şi Ion Tudor, şeful Poliţiei Locale.

Începând de ieri, Piaţa Prefecturii din Târgu-Jiu a devenit neîncăpătoare pentru maşinile luxoase şi gorjeni interesaţi mai mult de preţuri. În centru oraşului s-au adunat peste 20 de bolizi, cu câţi mai mulţi cai putere. Cu toate că a fost prima zi de desfăşurare a târgului auto, gorjenii şi-au făcut deja apariţia. Târgujienii prezenţi în prima zi, s-au arătat destul de interesaţi de preţul maşinilor, dar numai de curiozitate, aceştia spunând că nu-şi permit să dea atâţia bani pe bolizi. Târgul auto a început ieri şi va ţine o săptămână, timp în care gorjenii pot admira maşinile luxoase dar şi pe cele româneşti.

Maşini noi, la poliţie

IMG_9791Interesat de caii putere ai maşinilor a fost şi şeful Poliţiei Locale, Ion Tudor. Pentru că trebuia să acorde o mai mare atenţie târgului auto, pe Tudor nu l-a lăsat inima să treacă pe lângă maşinile luxoase fără să vadă cum i-ar sta la volanul uneia dintre ele. Acesta a îmbinat serviciul cu plăcutul şi a încercat să afle mai multe despre maşinile aflate în Piaţa Prefecturii. „Ca de obicei, Poliţia Locală este prezentă la această deosebită activitate, la acest târg auto. Ne bucurăm că s-a realizat în acest loc deosebit de frumos, şi anume Piaţa Prefecturii. Poliţia Locală v-a avea grijă de sectorul de ordine şi siguranţă publică. Şi de această dată noi suntem aici pentru a fluidiza traficul şi pentru a permite accesul oamenilor. Trebuie să avem grijă să nu se facă raliuri în centru şi bineînţeles va trebui să îi sprijinim pe organizatori, având grijă şi de maşini”, a precizat Tudor. Acesta a părut interesat de maşinile luxoase dar şi de cele româneşti, declarând că în viitorul apropiat Poliţia Locală va fi înnoită cu câteva exemplare.

Ana-Maria Catalinoiu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here