Şeful PNL Gorj: “Candidatura lui Fugaru la Primăria Cărbuneşti din partea PDL era previzibilă”

259

dian rugaPreşedintele PNL Gorj, Dian Popescu, a comentat ieri anunţul făcut de cărbuneşteanul Ion Fugaru care a anunţat că vrea să demisioneze din Partidul România Mare, pentru a intra într-o altă formaţiune politică.

Şi Dian Popescu susţine la fel ca şi alţi politicieni gorjeni, că Fugaru va face acest pas pentru că şi-a asigurat deja locul în PDL Gorj. Dian Popescu a menţionat că nu vrea să comenteze însă traseul politic urmat de Fugaru dar a declarat că, în opinia sa peremistul şi-a pregătit această mişcare încă de când era viceprimar la Târgu-Cărbuneşti. “Nu vreau să comentez traiectoria politică a lui Fugaru deoarece nici mie nu îmi plac comentariile de acest gen. Spun doar că viitoarea candidatură a lui Fugaru la Primăria Cărbuneşti era previzibilă, el dorind de mult să revină în formaţiunea politică din care a fost dat afară. El spunea că face echipă cu primarul Mihai Mazilu, dar încerca să beneficieze de notorietatea acestuia şi de realizările lui pentru a se remarca. Cu siguranţă, Fugaru va intra în PDL şi va candida pentru postul de primar din partea acestei formaţiuni politice”, a declarat Dian Popescu.

Minus consilierul local Fugaru

Cert este că Ion Fugaru va demisiona din funcţia de consilier local al Primăriei Cărbuneşti, locul său urmând să fie luat de un alt coleg de partid. “Au fost multe nemulţumiri care s-au adunat în timp în interiorul partidului şi care au dus la demisia mea. Sunt hotărât şi pentru a nu exista discuţii că vreau să profit de pe urma postului de consilier local, îmi voi prezenta demisia şi din această funcţie”, a făcut public Ion Fugaru.

Reprezentanţii din conducerea PRM Gorj au anunţat însă că nu au stabilit încă cine îi va lua locul lui Fugaru în Consiliul Local Cărbuneşti, însă există posibilitatea să nu fie următorul de pe lista votată de cărbuneşteni în 2008. “Vom stabili în şedinţa Biroului Executiv Judeţean cine va fi înlocuitorul lui Fugaru în Consiliul Local Cărbuneşti. Va dura puţin deoarece trebuie să vedem dacă persoanele care urmează în listă au respectat în ultimii ani statutul partidului, dacă şi-au plătit cotizaţia şi dacă ştiu să respecte deciziile organizaţiei”, a declarat Gheorghe Bucălăete, prim-vicepreşedintele PRM Gorj.

Anamaria Stoica

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here