Şeful PDL Gorj, despre modificările la deconcentrate: ,,Nu-mi plac schimbările pripite”

295

rusetO parte din conducătorii administrativi şi economici, puşi în funcţie de PD-L înainte ca Ion Ruşeţ să ajungă preşedintele acestui partid, au recepţionat puţin speriaţi un mesaj de schimbare venit din partea noului lider.

 

Manţog îi recomanda lui Ruşeţ să analizeze instituţiile şi nu oamenii, o manieră uşor utopică pe care Ruşeţ nu a luat-o în seamă. Cât priveşte ideea de schimbare, Ruşeţ a declarat: „nu-mi plac schimbările pripite, mai ales că oamenii numiţi de partid, care au valoare, ar trebui să continue ceea ce au început. Eu lucrez cu oamenii de mai bine de 20 de ani şi ştiu că mulţi au potenţial, dar sunt timoraţi şi acţionează contestabil, dacă asupra lor se exercită presiune. Eu nu am pretenţia că ştiu toate dedesupturile actelor de conducere efectuate de oamenii noştri din partid. Drept urmare aştept să mă edific”.

 

O atitudine care nu lasă loc de comentarii şi care vorbeşte şi despre puterea de analiză a activităţii fiecărui conducător şi unităţi economice din partea noului lider democrat-liberal gorjean şi a echipei sale.

Constantin Bunilă

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here