Șeful Inspecție Sănătate Publică de la DSP Gorj, mort de Covid! Alți trei subordonați ai decedatului, în stare gravă

9864

Adrian Virgil Dobrin, șeful Inspecției Sănătate Publică din cadrul DSP Gorj, a murit în cursul acestei zile în timp ce se afla într-o ambulanță, în drum spre un spital din București. Decesul ar fi survenit în ambulanță, pe raza județului Vâlcea, în urma complicațiilor provocate de Covid 19. Acesta a fost internat în Spitalul Târgu Cărbunești de trei zile.

Alte trei subalterne ale lui Dobrin sunt internate în spitale. Una dintre doctorite a fost preluata cu un elicopter ieri și dusă la București iar alte două sunt internate la Spitalul de la Pasarela, în Secția ATI Covid, ambele fiind intubate.

Cei patru au făcut parte din echipele mixte de control trimise de fostul prefect Pistol, în județ, masiv in ultimele doua săptămâni. Inspectorii DSP au stat mult în stațiunea Rânca dar și în alte zone aglomerate.

Este șoc în DSP și în alte deconcentrate la vestea că inspectorul șef Dobrin, care avea sub 45 de ani, a decedat. Fratele decedatului este fostul director adjunct al DSVCA Gorj, Octavin Dobrin.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here