Șeful de Sector al Secției Mecanică de la Cariera Roșiuța, acuzat că nu a vrut să dea clase angajaților în prag de pensionare

5972

Împărțirea claselor, înainte de Paște, a creat tensiuni la Cariera Roșiuța. Salariații se plâng că la Sectia Mecanică, seful de sector nu a vrut sa dea clase la cei care ies (nu se stie, momentan, în ce măsură Casa de Pensii Gorj a lămurit problema adeverințelor acordate de CEO) la pensie.

Evident că nu s-au făcut aceleași diferențieri pentru frații liderului de sindicat Nelu Roșca, care ar fi primit clase ,,fără număr”. De altfel, aici cei cu clase mici au rămas tot cu clase mici, în timp ce viitorilor pensionari nu li s-a mai pus nici măcar o literă. Asta, în condițiile în care managerul companiei, Daniel Burlan, a spus clar să se dea la toată lumea clase, măcar una, indiferent dacă salariatul pleacă sau nu la pensie. Moral, măcar trebuia să se facă acest lucru pentru angajații care au muncit o viață în companie, lucru care nu a fost luat însă în considerare, se plâng salariații aflați în această situație, de la Cariera Roșiuța.
A.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here