Şeful de post din Teleşti, atacat de ciobani

458

Mascaţii din trupele de intervenţie ale Poliţiei Gorj au trebuit să intervină sâmbătă seara pentru a-l apăra pe şeful de post din Teleşti, după ce acesta a fost atacat de doi ciobani la care mersese pentru a cerceta furtul unor animale.

Omul legii s-a văzut chiar nevoit să facă uz de foc de armă, trăgând cu pistolul din dotare mai multe focuri de avertisment, în aer, fără a răni pe cineva. Incidentul s-a produs după ce proprietarii animalelor furate s-au plâns de dispariţia oilor, motiv pentru care poliţistul a mers la stâna unde bănuiau păgubiţii că ar fi ajuns şi mioarele lor. Suspiciunile le-au fost confirmate repede tuturor de mulţimea de pietre care a fost aruncată din interiorul stânei spre omul legii, în stână fiind doi bărbaţi, dintre care unul s-a sustras cercetărilor.

„Ionuţ F. şi un alt suspect, Vasile O., de 40 ani, s-au manifestat violent, aruncând cu pietre şi alte obiecte contondente, asupra poliţistului şi părţilor vătămate. Întrucât cei doi suspecţi nu s-au supus somaţiilor, poliţistul a fost nevoit să facă uz de armă, trăgând mai multe focuri de avertisment pentru imobilizarea agresorilor. La scurt timp de la producerea agresiunii, poliţiştii sprijiniţi de luptătorii Serviciului de Intervenţie Rapidă l-au prins pe Ionuţ F., de 29 ani, din comuna Teleşti”, a explicat, ieri, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj, inspectorul principal Daniel Tică. Ancheta deschisă în acest caz este coordonată de un procuror, poliţiştii făcând demersuri pentru a-l prinde şi pe cel de-al doilea suspect.

Gelu Ionescu

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here