Șeful de la Șomaj a renunțat la candidatură. Ninel Muja, subprefect de Gorj

2061

Fostul vicepreședinte al Consiliului Județean Gorj, Ninel Muja, este nominalizarea PSD pentru postul de subprefect, a anunțat liderul PSD Gorj, deputatul Mihai Weber. Șeful Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Gorj, Romeo Chiriac, și-a retras candidatura.
„În ceea ce privește candidatura domnului Romeo Chiriac, de comun acord, am avut zilele trecute o discuție cu dânsul și și-a retras candidatura pentru poziția de subprefect. Motivele sunt obiective, personale, profesionale. Nu este exclus ca domnul Chiriac să se afle în 2024 pe lista de la parlamentare, ca și candidat la Primăria Târgu-Jiu sau pe lista de la Consiliul Județean”, a anunțat Weber.
Șeful AJOFM Gorj, Romeo Chiriac, a explicat de ce a renunțat la candidatură. Spune că au contat foarte mult insistențele colegilor care l-au rugat să rămână alături de ei, în echipa de la Șomaj
„Deși inițial refuzasem propunerea, ulterior am acceptat-o, pe de-o parte fiind convins că pot face mult mai multe pentru gorjeni din postura de subprefect, iar pe de alta, pentru că propunerea a fost făcută de o echipă tânără, ambițioasă – Mihai Weber și Cosmin Popescu, cu care mă cunosc de zeci de ani. Dar, văzând că se întârzie numirea, primind și mai multe informații care m-au convins că în această perioadă și în conjunctura actuală e greu să pun în aplicare ce mi-am propus, am renunțat la idee. Cel mai mult au contat insistențele colegilor de la Agenție care au cerut să continui alături de ei proiectele începute. L-am sunat pe domnul Weber, i-am mulțumit pentru propunere și i-am solicitat să îmi retragă dosarul de candidatură, promițând că voi sprijini orice inițiativă, orice demers care este în folosul gorjenilor”, a declarat Chiriac, la Radio Infinit.
Cât privește anul electoral 2024, Chiriac spune că este prematur să discute despre o eventuală candidatură a sa. „Nu știu ce va fi peste doi ani, vom discuta atunci, momentan vreau să continui alături de colegii mei proiectele începute la AJOFM”, a punctat directorul Chiriac.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here