Şeful de la AJPS face astăzi cinste colegilor

447
alin vacaruAlin Văcaru, directorul Agenţiei pentru Prestaţii Sociale Gorj, împlineşte astăzi vârsta de 31 de ani, prilej cu care îşi va cinsti colegii de partid şi subordonaţii din instituţie. Acesta a făcut o petrecere cu aproximativ 25 de invitaţi la el acasă, ieri, sărbătorind în jurul unui grătar. “Cel mai mare cadou pe care l-am putut primi a fost prezenţa apropiaţilor la o zi de sărbătoare din viaţa mea”, ne-a declarat sărbătoritul. Alin a sosit azi la locul de muncă încărcat de sticle de suc şi de prăjituri, pentru bărbaţii şi femeile din instituţie.

Ziua acestuia a picat la o zi după aceeaşi sărbătoare din viaţa unui bun prieten al său, deputatul de Gorj Victor Ponta. Deoarece îl stimează foarte mult pe colegul său de partid de la PSD, Alin Văcaru are în birou câteva obiecte personalizate cu figura sau semnătura lui Ponta. “Am în biroul de la serviciu o cană, brichete, un ceas, toate arătând prezenţa lui Victor Ponta”.

A făcut sport de performanţă
Pentru cei care nu ştiau, şeful de la AJPS Gorj a făcut în adolescenţă fotbal de performanţă, jucând la echipa Roşia Rovinari, semnând un contract cu această echipă pe trei ani, pe vremea când abia împlinise 16 ani. Din păcate, a renunţat la acest sport deoarece nu s-a înţeles cu antrenorul formaţiei, care nu şi-a respectat obligaţiile contractuale. “Dacă la acea vreme regretam că n-am făcut carieră în acest domeniu, acum sunt pe deplin mulţumit de ceea ce fac şi ce am”, a completat Alin Văcaru.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here