Șeful CEO amenință pentru a doua oară un ziarist și publicația Gorjeanul: ,,Vă promit eu, Sorin Boza, că veți plăti cu vârf și îndesat!”

3305

Uitând că este o persoană publică și că și-a asumat acest rol în momentul în care a preluat funcția de manager al Complexului Energetic Oltenia, companie aflată în subordinea Ministerului Energiei, cu peste 13.000 de salariați, Sorinel Boza s-a supărat maxim când s-a văzut, miercuri, pe prima pagină a ziarului Gorjeanul. Nu că nu ar fi fost obișnuit să țină prima pagină a publicațiilor locale și naționale, ultima copertă cu Boza apărând în revista Bursa, dar poza care îl înfățișa însă pe managerul privat de la stat, în ediția bucureșteană, arăta complet diferit decât cea din Gorjeanul. Nu, nu vă speriați! era același manager, doar că la Gorjeanul apărea mai relaxat, gesticulând chiar, în compania unei blonde, într-un pub(bar) din Capitală. Supărat de copertă, și mai puțin de textul care releva situația îngrijorătoare de la CE Oltenia, dar și de pozele din cuprinsul materialului care îl arătau relaxat la o sesiune de karaoke, Boza și-a scos amenințările din repertoriu și a început să le spună cu patos, vorbind de instanțe, deontologie și de o petrecere privată la care ar fi participat, cu ani în urmă, zicea acesta, cu ușile închise…

,,Vă promit eu că nimic nu va rămâne neplătit” și-a început Boza, ieri, mesajul adresat ziaristului Gorjeanul, continuând apoi cu o succesiune de regrete ale managerului că nu și-a dus ,,planul” la bun sfârșit. Asta, anul trecut, mai exact, când același Sorinel Boza amenința, în aceeași manieră, că va acționa în judecată publicația și ziaristul care și-a permis să facă public un raport de control al Corpului de Control al ministrului Energiei, care incrimina activitatea managerială a respectivului și a restului Directoratului, activitate atât de lăudată de publicații naționale, sponsorizate cu larghețe de compania din Gorj.
,,Am oprit pentru că am considerat că nu e normal să continui prima acțiune în justiție. Însă pentru faptul că vă permiteți să folosiți fotografiile mele personale de acum cinci ani de la o petrecere privată și să încropiți un articol astăzi, vă promit eu, Sorin Boza, că veți plăti cu vârf și îndesat”, a transmis managerul plătit din bani publici, considerând că în baza acestor amenințări va opri ziariștii Gorjeanul să-și facă meseria, și să relateze subiecte de interes public, despre Complexul Energetic Oltenia și managerul ei, ziarul făcând acest lucru și înainte ca actualul ocupant al scaunului să fie instalat în funcție.

Care petrecere privată?! Care 5 ani?!
De asemenea, pentru știința opiniei publice și a managerului Boza, fotografiile sunt și, în prezent, în spațiul public pe pagina de Facebook a site-ului GRILL PUB din București, locație situată pe Splaiul Independenței în Capitală, locul fiind frecventat de Sorinel Boza, după cum arată tocmai administratorii locației bucureștene. Mai exact, Boza a participat acolo nu o dată, ci de mai multe ori, în ultimii patru ani, la Karaoke-uri Party deloc private, dovadă că fotografiile cu participanții, și cu Boza la date diferite și îmbrăcat diferit, se află și în prezent pe pagina pub-ului.
Ipostazele în care Boza a pozat pentru fotograful pub-ului nu sunt unele indecente, dar nu ar fi exclus ca și managerul CEO să-și fi dorit, de fapt, ca și cei aflați în compania sa să nu apară alături de el în spațiul public.
Îi transmitem însă lui Sorinel Boza că amenințările sale la adresa unui ziarist, care i-a dat posibilitatea unui drept la replică, nu ne bagă în sperieți, ci ne demonstrează, încă o dată, că cel care se ferește într-o astfel de situație are și ceva de ascuns.
ANAMARIA STOICA

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here