Şeful AJOFM recrutează muncitori pentru stadionul din Târgu-Jiu

348

Directorul executiv al Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Gorj a făcut zilele trecute o vizită pe şantierul unde se derulează lucrările de modernizare şi extindere a Stadionului Municipal din Târgu-Jiu.
Scopul vizitei a fost de a identifica dacă cei doi constructori au nevoie de forţă de muncă şi de a-şi oferi sprijinul consultanţilor instituţiei judeţene în cooptarea de muncitori din rândul şomerilor înregistraţi în baza de date a AJOFM.
„M-am deplasat la lucrările ce se derulează la Stadionul Municipal. Am discutat cu reprezentanţii celor două firme constructoare, i-am invitat la Bursa generală a locurilor de muncă de mâine (n.r. astăzi). Se pare ar avea nevoie de vreo 20 de muncitori, în principiu de fierari betonişti şi muncitori necalificaţi. Din informaţiile primite, toţi muncitorii care lucrează acum acolo sunt din Gorj, niciunul nefiind din Ungaria aşa cum se specula la un moment dat. Se pare că firmele constructoare nu şi-au acoperit întreaga paletă de meserii astfel că noi îi vom ajuta să recruteze muncitori din judeţul nostru”, a declarat Romeo Chiriac, şeful AJOFM Gorj.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here