Şeful AJOFM Gorj, onorat că este păstrat de PSD pe funcţie

281

Romeo Chiriac, directorul executiv al Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Gorj, este propunerea PSD pentru a rămâne pe actuala funcţie, în ciuda schimbărilor pe care partidul urmează să le facă la serviciile deconcentrate din judeţ. Instituţia a fost de altfel atribuită PSD-ului, în urma înţelegerii cu PNL Gorj. Păstrându-l pe Romeo pe funcţie, social-democraţii demonstrează că respectă protocoalele cu UNPR.

În ultimele zile, PSD Gorj a făcut o serie de propuneri pentru şefii instituţiilor deconcentrate, servicii care i-au revenit partidului pe împărţeala cu PNL. Pentru AJOFM s-a făcut însă o singură propunere. Aceasta a constat în păstrarea lui Romeo Chiriac în funcţia de director executiv al instituţiei, social-democraţii mergând pe mâna actualului director.

17 ani în AJOFM
Vestea că PSD-ul păstrează la cârma instituţiei acelaşi director al AJOFM l-a făcut pe Romeo Chiriac să declare următoarele: “Sunt convins că şefii judeţului vor să aibă în fruntea instituţiilor publice oameni de calitate din toate punctele de vedere. Le mulţumesc pe această cale dacă spuneţi dumneavoastră că sunt susţinut. Lucrez de 17 ani în Agenţie, m-am prezentat la concursul pentru ocuparea funcţiei de director executiv, l-am luat fără vreun aviz politic. Am preluat funcţia într-o perioadă destul de dificilă din toate punctele de vedere iar odată cu aceasta am preluat şi un colectiv destrămat, format din mai multe bisericuţe, reuşind de asemenea să formez o singură echipă, care să fie în slujba cetăţeanului cu toate că mai sunt anumite aspecte care vor fi însă remediate pe parcurs ca totul să funcţioneze aşa cum îmi doresc”. “Îmi place să lucrez în echipă. Mă consult cu absolut toţi colegii inclusiv cu femeia de serviciu, dorind să pun în valoare toate ideile bune, indiferent cui aparţin de aceea am susţinerea colegilor”, a mai declarat Romeo Chiriac.

Nu e obligat să schimbe partidul
Păstrarea lui Romeo Chiriac pe funcţie nu a fost condiţionată de trecerea acestuia la PSD Gorj. “Sincer să fiu vă spun că nu mi-a impus nimeni să intru în PSD. (..)Eu nu am făcut politică dar sunt convins că, în general, protocoalele încheiate se respectă, între partidele politice cu atât mai mult. UNPR-ul s-a născut din sânul PSD-ului şi este posibil ca şi acest aspect să cântărească pe lângă cele menţionate la menţinerea mea pe funcţie”, a conchis şeful AJOFM Gorj, membru UNPR.
Andrada Bărăitaru

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here