Șefii CEO, acuzați de minciună! Protestele salariaților continuă și în Dolj

2914
Protestele angajaților CEO pentru aplicarea în totalitate a Legii 197/2021 sunt departe de a se încheia. Revolta este ca la începutul acestor acțiuni. Iată mesajul  minerilor și energeticienilor din CE Oltenia, de la Sindicatul Termo Energia Craiova II:
”Energeticienii din Dolj continuă protestele ,alaturi de colegii din Gorj !
Indiferent de minciunile politicienilor,boșilor sindicali si ale Directoratului CEO, salariații CE Oltenia din Termocentralele Craiova ll, Ișalnița si Turceni, la fel ca si colegii lor din Gorj, NU CEDEAZĂ !
Joi 29 septembrie 2022 este o nouă zi de protest in fața Prefecturii din Craiova, protest indreptat impotriva binomului toxic politicieni- boși sindicali, cei care sunt principalii vinovati de neaplicarea in totalitate a Legii 197/2022, de pierderea grupei de muncă prin amenințări si șantaj, de dezastrul in care a fost adus acest Complex.
Este o luptă pentru viitorul nostru,pentru demnitatea noastră, legitimă si argumentată.
Instanțele din țara, din ce in ce mai mult incep sa ne dea dreptate, iar lupta noastra va dura până ce ne vom obtine drepturile.
Nu cedăm !
Unitate !”
Minciuni sfruntate
Unul dintre liderii Sindicatului Termo Energia Craiova II, Florin Cimpoieru, a completat mesajul, arătând neregulile crase, făcând referire la politica dusă de șefii companiei în privința  angajărilor în CEO. Mai mult, acesta acuză de miniciună administrația CEO care, împreună cu politicienii și liderii de sindicate mari, nu face decât să apere alte interese. Vicepreședintele Florin Cimpoieru:  ”Salariații sunt satui de promisiunile fără acoperire, de minciunile si diversiunile trinomului politicieni- boși sindicali- Conducerea CEO.
Văd cu ochii lor cum, pas cu pas, programul de restructurare ( inchidere de capacităti de productie si disponibilizare de personal ),,negociat” și asumat de Guvernul României îsi urmează cursul.
O minciună servită sindicatului nostru de către dl director Burlan, la o solicitare a sindicatului nostru, este că posturile celor ce au ieșit și ies în continuare la pensie ,, vor fi ocupate” prin concurs, in realitate aceste posturi fiind desființate si muncesc cel mult angajați pensionari sau colegi de la Minprest, dar care lucrau de ani buni în centrale sau cariere. Nu mai vorbim de celebrul ,, angajat pe încredere” al d.lui Burlan.
Despre Craiova ll s-a scris cu subiect si predicat că a fost externalizată deoarece este axată preponderent pe productia de energie termică iar CEO are ca principal obiect de activitate ,,Productia de energie electrică ” . O minciună sfruntată, întrucât Termocentrala Craiova ll folosește doar o mică parte din energia produsă pentru termoficare, restul fiind energie electrică”, a declarat mai vicepreședintele Florin Cimpoieru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here