Șef nou la Poliția Rovinari

633

Petre Vrăjitoru a fost împuternicit șef al Poliției orașului Rovinari, în locul lui Minel Sanda, care va conduce Secţia Poliţie Rurală Rovinari. Totodată, reprezentanții IPJ Gorj au anunțat organizarea unui nou concurs pentru ocuparea funcţiei de la Poliția orașului Rovinari, cu recrutare din sursă internă. Examenul va avea loc la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Gorj, pe 8 iunie.

Comisarul de Poliție Minel Sanda a participat recent la concursul pentru șefia Poliției orașului Rovinari, însă a fost declarat respins, după ce a susținut interviul structurat pe subiecte profesionale. Bărbatul împuternicit în 2016 să conducă instituția a obținut nota 5,07. Contracandidatul său, comisarul de Poliție Alin Cristian Arbagic, a obținut nota 3,90, fiind declarat ”respins”. În 2012, în perioada în care era ofițer la Serviciul de Investigare a Fraudelor Gorj, Minel Sanda a avariat patru autoturisme, după ce a condus mașina sub influența băuturilor alcoolice. Acesta era în concediu în momentul producerii evenimentului. Etilotestul a indicat o concentraţie de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat, însă ulterior a cerut recalcularea alcoolemiei de către Institutul de Medicină Legală Mina Minovici. Detalii în ediția de mâine! (L.F.)

1 COMENTARIU

  1. cum sa pui pe petre vrajitoru cel mai mare infractor spagar…bea si mananca pe banii altora sotia mai scapa in cocenii bv asa se conduce institutia cu un astfel de om …

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here