Șef nou la Direcția Antifraudă Târgu-Jiu

2632

Direcția Regională Antifraudă Târgu-Jiu are de luni, 13 ianuarie, un nou șef. Este vorba de Gabriel Florentin Ninu, cel care a condus, în urmă cu un deceniu, Garda Financiară Gorj, fiind promovat de PDL.
Ninu îl înlocuiește în funcție pe Alin Eleodor Mihai, numit de Viorica Dăncilă la sfârșitul lunii martie 2018.
După plecarea de la Garda Financiară, Ninu a ajuns la Direcția Finanțelor Publice Gorj. Din noiembrie 2018, acesta lucra la Agenția Națională pentru Achiziții Publice, în funcția de consilier superior, la Biroul de verificare Gorj-Olt.
Liberalii se pregătesc să-și impună oamenii și în alte instituții de stat. Este vorba de Inspectoratul Școlar Județean, APIA, DSP sau APM Gorj.
„Aceste numiri sunt programate și ele într-un anumit ritm. Nu se apucă acum ministrul să dea afară toți directorii din nu știu ce direcție în aceeași zi. Lucrurile se fac și ele treptat, vă dați seama că sunt 40 de județe și, probabil, că sunt sute sau mii de propuneri pe la București, mii de nume vehiculate. Vor face și ei verificări, e firesc, natural. Mai devreme sau mai târziu se vor face schimbări”, a punctat vicepreședintele PNL Gorj, Eduard Berca, la Gorj TV.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here