Şef de la centru, la PNL Gorj

302

sef pnlLiberalii gorjeni vor avea un nou lider zilele următoare. Dacă, iniţial, se vehiculase că Radu Angheloiu va ocupa postul lăsat liber de Dan Ilie Morega, acum membrii organizaţiei anunţă că, în interimat, postul de preşedinte al PNL Gorj îi va reveni unui liberal de la centru.

Radu Angheloiu trebuia să fie susţinut pentru postul de preşedinte, în interimat, după demisia lui Dan Ilie Morega. De la centru însă deciziile sunt diferite, acum preferându-se un lider din afara organizaţiei gorjene, pentru a pune lucrurile la punct în PNL Gorj.

Ionuţ Stroe, secretar general adjunct al Partidului Naţional Liberal, deputat de Dolj, este unul dintre liberalii vehiculaţi, în rândurile PNL Gorj, drept viitor preşedinte al organizaţiei, chiar dacă acest lucru nu este confirmat oficial de liderii liberali.

Mai bine pentru organizaţie

,,Este una dintre posibilităţi numirea unui preşedinte interimar la structura interimară ce se va alcătui la Gorj, preşedinte ce va fi din altă parte decât din judeţul nostru. Există o motivaţie cât se poate de obiectivă în acest sens, şi anume faptul că o persoană din afară asigură obiectivitate, verticalitate asupra procesului de pregătire a Conferinţei Judeţene de Alegeri din PNL Gorj”, a declarat Radu Angheloiu. Liderii PNL Gorj rămaşi la cârma partidului, după Morega, susţin, de asemenea, că numirea unui preşedinte de la centru va fi benefică organizaţiei, mai ales, deoarece se doreşte ca anul acesta să se organizeze alegerile interne în filială.

Anamaria Stoica

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here