Sediu PRM, vandalizat la Motru

197

BucalaeteSediul PRM Motru a fosta vandalizat săptămâna trecută, geamurile organizaţiei fiind sparte de persoane necunoscute. Deşi liderii partidului nu ştiu cine a comis fapta, ei au făcut deja o plângere la Poliţia Motru, solicitând depistarea celor care s-au dedat la astfel de fapte.

Până însă la ancheta poliţiştilor, în conferinţa de presă de ieri peremiştii şi-au îndreptat însă bănuielile spre Ilie Petrescu, fostul lider al PRM Gorj, care a negat însă public că ar avea vreo legătură cu incidentul de la Motru.

Peremiştii gorjeni au făcut public avertismentul primit la sediul PRM Motru, săptămâna trecută. Înainte însă, prim-vicepreşedintele PRM Gorj s-a deplasat personal la Motru să vadă ce s-a întâmplat, mai ales că în sediu se aflau şi documente importante, cum ar fi arhiva de adeziuni a organizaţiei şi însemne ale filialei.

Persoanele care au spart geamurile nu au intrat însă deloc în sediu, mobilul nefiind furtul. Cu toate acestea, peremiştii au transmis săgeţi spre Ilie Petrescu, considerându-l, voalat, vinovat pentru paguba pricinuită PRM Motru. “Nu-i poartă nimeni pică sau ură domnului Petrescu dar acţiunile acestea pe care le are dumnealui împotriva unui partid care l-a scos din anonimat nu sunt corecte. Eu cred că altfel ar trebui să se comporte faţă de acest partid. Petrescu ar trebui să aibă o altă atitudine faţă de acest partid şi faţă de preşedintele Vadim Tudor care l-a ţinut în camera superioară a Parlamentului timp de opt ani”, a declarat Gheorghe Bucălăete, prim-vicepreşedintele PRM Gorj. “Structura de conducere de la Motru a depus plângere la poliţie. Demersurile le fac sau le-au şi făcut cei de la Poliţia Motru, şi vom vedea exact care vor fi rezultatele. Oricum cei care au făcut acest lucru şi-au luat, cu siguranţă, măsuri de precauţie să nu fie văzuţi. Probabil o să rămânem suspendaţi cu rezolvarea acestui caz. Noi o să ne reparăm toate stricăciunile de acolo”, a completat Bucălăete.

În replică însă, Ilie Petrescu a declarat însă public că nu se face vinovat de incidentul de la Motru, el nemaiavând legătură cu acest partid. L-a criticat la rândul său pe Bucălăete pentru acuzaţiile la adresa sa.

A.Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here