Sediu modern pentru Evidenţa Populaţiei

198

În vara acestui an, Direcţia Publică Comunitară Locală de Evidenţă a Persoanelor (DPCLEP) Târgu-Jiu se va muta într-un sediu nou, spaţios şi modern. Locaţia este una centrală, în spatele fostului cinematograf Dacia. Investiţia s-a ridicat la 10 miliarde lei vechi, fiind asigurată din bugetul local.

Angajaţii Direcţiei Publice Comunitare Locale de Evidenţă a Persoanelor se vor muta în casă nouă începând din vara acestui an. Laurenţiu Dan, directorul DPCLEP Târgu-Jiu spune că noul sediu al instituţiei pe care o conduce va asigura condiţiile necesare desfăşurării activităţii conform standardelor actuale. „Va fi un sediu foarte frumos şi spaţios, oferind condiţii foarte bune atât pentru cetăţenii pe care îi vom deservi, cât şi pentru lucrătorii instituţiei noastre. Este un sediu gândit astfel încât să ofere o funcţionalitate foarte bună, atât pentru cetăţeni, oferindu-le o sală de aşteptare foarte mare, unde vor avea toate condiţiile şi spaţiile necesare pentru a aştepta pentru a fi puşi în legalitate atât pe linie de stare civilă, cât şi pe linie de evidenţa persoanelor; sunt spaţii aerisit, astfel încât lucrătorii noştri să aibă condiţii optime pentru a-şi desfăşura activitatea. Sperăm noi, cât de curând să ne mutăm în acest spaţiu”, a menţionat Laurenţiu Dan, directorul Direcţiei Publice Comunitare Locale de Evidenţă a Persoanelor Târgu-Jiu.

Investiţie de 10 miliarde de lei
Autorităţile locale au învestit 10 miliarde de lei în acest obiectiv. Suprafaţa clădirii este de 1.000 metri pătraţi, spaţiu suficient pentru desfăşurarea activităţilor prevăzute în proiect. „Investiţia este destinată pe de o parte Direcţiei pentru Evidenţa Populaţiei, în principal, dar şi altor servicii publice, respectiv Serviciul Agricol. Obiectivul s-a realizat pe etajul fostei băi comunale, de asemenea, o parte din fosta centrală termică de cartier, iar cealaltă parte a fost reamenajată pentru actuala baie comunală, dimensionată pentru noile cerinţe. S-a obţinut o suprafaţă aproximativ o mie de metri pătraţi, pe care s-au realizat aceste obiective, pe care le vom finaliza până la sfârşitul lunii iulie. Valoarea investiţiei este de 10 miliarde lei vechi de la bugetul local”, a confirmat Raul Chiriac, seful Serviciului Investiţii din cadrul Primăriei Municipiului Târgu-Jiu.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here