Şedinţă pentru stabilirea viceprimarilor, la PSD Gorj

318

primar matasariPrimarii PSD şi şefii de organizaţii locale social-democrate au participat ieri la Muzeul Judeţean la o şedinţă în care conducerea filialei judeţene i-a întrebat cum fac majorităţile pentru stabilirea viceprimarilor. De la şedinţă au lipsit aleşii independenţi, despre care s-a anunţat că vor trece la PSD.

Primarii au venit ieri pe rând până la ora 12.00 la Muzeul Judeţean din Târgu-Jiu la solicitarea şefilor PSD Gorj. Florin Cârciumaru şi-a făcut şi el, din vreme, apariţia, explicând motivul întâlnirii. ,,Astăzi(n.r. ieri) am convocat toţi preşedinţii de organizaţii PSD şi primarii PSD pentru o discuţie legată de o nouă etapă din activitatea noastră. Este nevoie să discutăm cu toţi primarii şi cu toţi preşedinţii de organizaţii pentru a definitiva situaţia cu viceprimarii pentru fiecare localitate în parte. Nu în toate localităţile USL-ul este majoritar şi în această situaţie se impune, în primul şi în primul rând, o discuţie cu primarii care au câştigat, una cu preşedinţii de organizaţii, PRIMARITE PSDca apoi să trecem la negocieri cu alte partide în vederea stabilirii unei majorităţi şi punerea pe poziţie a viceprimarilor”, a declarat şeful PSD Gorj.

Turbăceanu, absent de la şedinţă

De la şedinţa întrunită de staff-ul PSD a lipsit primarul Dumitru Turbăceanu, independentul cu susţinere PDL, care a câştigat Primăria Baia de Fier. ,,De la Baia de Fier nu vine Turbăceanu, a venit preşedintele organizaţiei PSD din zonă, Constantin Mihuţescu. Deocamdată nu discutăm decât cu primarii PSD care au câştigat şi cu preşedinţii de organizaţie. El nu are adeziune(n.r. la PSD, din câte ştiu, dar sunt sigur că dânsul face pasul spre PSD, deoarece în Consiliul Local de la Baia de Fier majoritatea o deţine PSD şi orice primar îşi doreşte să aibă majoritatea într-un CL. Dânsul fiind independent este clar că face pasul spre PSD. (..)Nu ştiu dacă îl va accepta pe Mihuţescu viceprimar”, a conchis Cârciumaru. La finalul şedinţei, participanţii au socializat la Hotel Brâncuşi, la masă.

Anamaria Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here