Ședința între administrație și sindicatele din CEO, suspendată: Ciobotărică a fost prezent

255

UPDATE

Ședința a fost reluată, în urmă cu puțin timp. 

Negocierile dintre sindicaliști și reprezentanții Complexului Energetic Oltenia s-au întrerupt, în urmă cu puțin timp. Reprezentanții Federației Naționale Mine Energie susțin că cei de la ”Univers” au ieșit din sală, după ce liderii FNME au cerut ca pe listele de concedieri să se afle și ultimele persoane angajate în companie. ”S-au ridicat băieții de la Univers repede, pentru că noi am solicitat ca, în cazul în care e problemă deosebită, alături de prepensionabili, să fie pe listă și ultimii care au fost angajați, exceptând pe cei care s-au angajat din probleme sociale și cei cu terenuri. Cei care sunt angajați politic ar trebui să fie primii pe listă, pentru că nu e normal să îl dai afară pe cel care are 30 de ani de vechime și să-l țin pe cel care e angajat politic, în ultimii ani, pe ușa din dos. S-au supărat cei de la Univers și au ieșit din sală. S-a suspendat ședința. Nu se știe când va fi reluată”, a declarat pentru Gorjeanul, Dumitru Pârvulescu, președintele FNME. La ședința Comisiei Mixte administrație-sindicate a participat și managerul CEO, Laurențiu Ciobotărică. ”A venit tot Directoratul, toți cei cinci, inclusiv domnul Ciobotărică. Nu mi-am dat seama dacă pare afectat de cele întâmplate”, a mai spus Dumitru Pîrvulescu.

Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție Craiova cer, pe 26 mai, la Tribunalul Dolj, arestarea preventivă a managerului CEO, Laurențiu Ciobotărică. Aceeași propunere a fost făcută și pentru alți doi directori: Daniel Antonie și Dorina Jianu. 

Laurențiu Ciobotărică este acuzat de abuz în serviciu, la fel ca și Daniel Antonie, din cadrul Diviziei Miniere. Dorina Jianu, șefa de la ”Legislație și Guvernanță Corporativă”este suspectată  de complicitate la abuz în serviciu.

1 COMENTARIU

  1. Ba fraierilor , voi doriti sa- mi concediez fica , cumnatul si celelalte rubedenii !? Unchiu Mehe..dintu a fost domn , voi ce vreti ? Sa va puneti pofta in cui ! Eu nu semnez . Pleaca toti ai mei sting lumina. Clar !?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here