Şedinţă Festivă la Consiliul Judeţean Gorj

304

Consiliul Judeţean Gorj organizează, joi, o şedinţă festivă, prilejuită de împlinirea a 150 de ani de la înființarea Consiliilor județene și locale și a 295 de ani de la adoptarea cerbului ca stemă a județului Gorj.

“Vă așteptăm joi, 11 septembrie, să reconstituim atmosfera anului 1864, atunci când au fost proclamați de drept primii consilieri ai județului Gorj și când a fost adoptată prima hotărâre a Consiliului Județean.”, se arată în comunicatul de presă, transmis de purtătorul de cuvânt al Consiliului Judeţean Gorj, Oana Paloş.
Evenimentele se vor desfășura după următorul program:
Orele 17.00 – Piața Prefecturii – ”Te Deum” – Slujbă religioasă; Orele 17:20 – Str. Tudor Vladimirescu, sediul CEC – fosta casă Dumitru Mihail, sediul Prefecturii și al primului Consiliu Județean, la 1864 – Dezvelire placă memorială; Orele 17:40 – Zona centrală, Aleea Nemuritorilor – Dezvelire placă memorială Dincă Schileru.  Iar începând cu orele 18:00 la intrarea în Palatului Administrativ se va realiza o fotografie de grup. Apoi, va urma, şedinţa festivă în Sala Maură a Prefecturii Gorj.
Andrada Bărăitaru

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here