Şedinţă festivă în BPJ-ul PRM Gorj

252

DSCN9582Împlinirea a 20 de ani de existenţă a Partidului România Mare nu i-a lăsat indiferenţi pe reprezentanţii formaţiunii politice din judeţul Gorj. Pe lângă activitatea organizată duminică de către tineretul filialei, conducerea partidului a luat hotărârea să marcheze evenimentul şi cu seniorii.

Astfel, şedinţa de Birou Permanent Judeţean Gorj a PRM, organizată la finalul săptămânii, va fi una festivă, activităţi de acest tip urmând să se realizeze în aceiaşi perioadă şi în filialele locale din judeţ. Festivă va fi şi şedinţa organizaţiei municipale.

Nu vor regionalizare

În ce priveşte subiectul regionalizării Gorjului, peremiştii din conducerea filialei au spus “nu” intenţiei Puterii de a şterge de pe hartă judeţul Gorj. Dumitru Dascălu, preşedintele PRM Gorj, a menţionat că regionalizarea lasă gorjenii fără tradiţii şi fără istorie, politicianul susţinând că regionalizarea ar căsăpi ţara. O părerea similară a împărtăşit şi prim-vicepreşedintele PRM Gorj, Gheorghe Bucălăete. “Nu cred că ne avantajează nici regionalizarea, nici mega-judeţele de care vorbesc ei. Vor să împartă ţara în opt judeţe şi vor să treacă peste constituţie”, a declarat Bucălăete, care crede că doar referendumul poate să stopeze această încercare a lui Băsescu de a salva ce se mai poate din PDL. “Mai nou au lansat că Europa ne-ar cere acest lucru. Să nu uităm însă că nimeni din Europa nu se amestecă în organizarea teritorială a României. În situaţia în care se află România este normal să ne mai distragă atenţia domnul Băsescu cu ceva”, a completat liderul PRM Gorj.

A.Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here