Ședință de îndată la Motru! Autoritățile pot pierde o finanțare de peste 2 milioane de euro pentru modernizarea zonei de mijloc

332

În cursul acestei săptămâni, CL Motru se va întruni în ședință de îndată pentru aprobarea indicatorilor tehnico-economici și a altor documente premergătoare depunerii cererii de finanțare pentru proiectul ,,Îmbunătățirea calității vieții’’, ce are termen final data de 30 august. În lipsa depunerii documentelor la data stabilită, proiectul cu o finanțare de peste două milioane de euro poate fi pierdut. Proiectul include reabilitarea și modernizarea unor străzi din oraș, cât și realizarea unui cămin social care reprezintă  componenta socială acestuia care fac eligibil proiectul.

Viceprimarul cu atribuții de primar, Cosmin Morega, anunță că autoritățile din Motru sunt pe ultima sută de metri pentru depunerea în termen a proiectului, acesta fiind de altfel singura oportunitate de a se realiza, cu fonduri pe POR, aceste investiții importante pentru zona de mijloc a municipiului. Valoarea finanțării este destul de mare, iar municipalitatea nu poate suporta o astfel de investiție din bugetul local.

,,Le mulțumesc celor care s-au implicat pentru obținerea rapidă a avizelor și documentelor necesare depunerii, în termen acestei cereri de finanțare, ce vizează îmbunătățirea calității vieții în municipiul Motru. Sunt sigur că și colegii mei, consilieri locali, vor fi de acord în unanimitate cu acest proiect’’, a declarat viceprimarul Morega.

De altfel, de la începutul anului și până în prezent, CL Motru a aprobat 99% din proiectele depuse și dezbătute în forul local.
A.STOICA

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here