Şedinţă de final la Consiliul Judeţean Gorj

232

sedinta cjConsilierii judeţeni gorjeni s-au întâlnit ieri în ultima şedinţă din acest an. Alături de conducerea Consiliului Judeţean şi a Prefecturii Gorj, consilierii au ascultat o serie de colinde interpretate de un grup al Şcolii Populare de Artă Târgu-Jiu.

Şedinţa acestora a fost una scurtă şi liniştită, spre deosebire de cele desfăşurate pe parcursul anului, în care consilierii judeţeni şi-au manifestat numeroase nemulţumiri în legătură cu hotărârile propuse de conducerea Consiliului Judeţean Gorj.

Unii dintre ei au îngropat pentru câteva clipe şi securea războiului, preşedintele CJ Gorj, Ion Călinoiu, adresându-i felicitări democrat-liberalului Ionel Manţog pentru că acesta din urmă este proaspăt intrat în breasla bunicilor. Fiica sa, Ioana, a născut săptămâna trecută o fetiţă, pe nume Sara. Fostul lider PDL Gorj i-a mulţumit lui Călinoiu pentru gestul său, catalogându-l ca fiind unul „elegant”.

Ultimul care a luat cuvânt în cadrul şedinţei a fost prefectul de Gorj Liviu Andrei care, în numele Guvernului, al Prefecturii şi al său le-a dorit celor prezenţi „un Crăciun de vis, sărbători liniştite şi anul care vine să fie mai bun decât acesta şi mai puţin bun decât următorul”.

Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here