Sediile partidelor din Motru, mânjite cu vopsea de un localnic

169

Mai multe clădiri din municipiul Motru, printre care şi sedii ale unor partide, au fost murdărite cu vopsea săptămâna trecută de către un localnic beat. Pentru faptele sale, bărbatul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în cuantum de 500 lei.

Poliţiştii gorjeni au identificat şi amendat un bărbat care a murdărit cu vopsea mai multe clădiri, printre care şi sedii ale unor formaţiuni politice. Astfel, la data de 19 iulie a.c., Poliţia Municipiului Motru a fost sesizată cu privire la faptul că mai multe clădiri din municipiu, printre care şi sedii ale unor formaţiuni politice, au fost murdărite cu vopsea. Oamenii legii au reuşit să-l găsească pe vinovat, un localnic de 48 de ani, acesta declarându-le poliţiştilor că se afla sub influenţa băuturilor alcoolice în momentul în care a mânjit cu vopsea clădirile. Această scuză nu l-a scăpat însă de amendă.
„În urma activităţilor de investigare întreprinse, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Motru l-au identificat pe cel care a murdărit acele clădiri, în persoana lui H.P., de 48 ani, din municipiul Motru. Fiind audiat, acesta a declarat că a săvârşit faptele ilegale în noaptea de 18 spre 19 iulie a.c., după ce în prealabil consumase băuturi alcoolice. Poliţiştii l-au sancţionat contravenţional cu amendă în cuantum de 500 lei, conform prevederilor art. 3, punctual 4 din Legea nr. 61/1991, pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice”, a spus Daniel Tică, purtător de cuvânt al IPJ Gorj.
R.L.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here