Secție din spital, dotată din sponsorizări

1745

Secția ORL a Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu a fost dotată cu mobilier grație unei sponsorizări primite de la societatea comercială ARTEGO.

Astfel, sala de tratament a Secției ORL a fost dotată cu o canapea, două birouri, șase scaune, două corpuri de mobilier suspendat și șase bibliorafturi pentru a organiza mult mai bine spațiul de arhivare al foilor de observație ale pacienților. De asemenea, două grupuri sanitare au fost modernizate prin achiziționarea a două cabine de duș și baterii sanitare pentru acestea.

„Mulțumim domnului director Viorel David și societății SC ARTEGO SA, care au răspuns prompt la solicitarea noastră de a ne ajuta în achiziționarea mobilierului necesar pentru modernizarea sălii de tratament și a spațiului de arhivare, dar și a obiectelor sanitare pentru cele două grupuri sanitare. Organizarea mai bună a spațiului de lucru din secție, mulțumită acestor achiziții, va însemna și o creștere a calității serviciilor medicale și a celor hoteliere din secție. Vă mulțumim, domnule Viorel David și vă dorim mult succes în activitățile viitoare!”, a declarat medicul Violeta Dina, șeful Secției ORL din cadrul Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu.

1 COMENTARIU

  1. Iar pupați în ….. toți țăranii, dnilor doctori! La asa donație, sub ce ia un medic pe vreo trei după mese la cabinetul particular, ar trebui să va fie rușine și sa aduceți vorba de donația- mizilic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here