Secţia ORL a Spitalului Motru, modernizată de autorităţile locale

124

Primăria municipiului Motru investeşte din nou în modernizarea Spitalului Municipal din localitate. Luni încep lucrările de reabilitare a Secţiei ORL, costurile acestora ridicându-se la 2,2 miliarde lei vechi. Primarul Dorin Hanu speră ca în toamnă să reuşească să înceapă modernizarea altui palier din unitatea spitalicească motreană.

De când a preluat spre administrare Spitalul Municipal, Primăria Motru a căutat să rezolve cât mai multe dintre problemele cu care se confrunta unitatea. Pentru a crea condiţii cât mai bune pentru pacienţi, dar şi pentru asigurarea unui mediu propice pentru desfăşurarea activităţii cadrelor medicale, până în prezent s-au investit sume destul de mari. Investiţiile continuă, luni demarând lucrările la reabilitarea Secţiei ORL.
„Lucrările încep luni şi se vor derula pe o perioadă de două luni de zile. Costurile sunt suportate integral de autorităţile locale. Vor fi reabilitate saloanele, băile, sala de tratamente, oficiul”, menţionează Camelia Khraibani, managerul Spitalului Municipal Motru.
Primarul Dorin Hanu a spus că „pentru reabilitarea Secţiei ORL se alocă 2,2 miliarde lei vechi”. Reabilitarea secţiei ORL a Spitalului Municipal Motru presupune lucrări majore, similare celor efectuate la secţia ORL a Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu.
Practic, se înlocuiesc ferestrele, uşile, se pune gresie şi faianţă, se schimbă instalaţiile şi aşa mai departe.

După ORL urmează Maternitatea
Managerul Spitalului Municipal Motru spune că după finalizarea lucrărilor de modernizare a Secţiei ORL se va pregăti demararea unui nou proiect, vizată fiind Maternitatea. „Maternitatea urmează să fie reabilitată. Această secţie are opt saloane, fiecare fiind prevăzut cu baie proprie”, confirmă Camelia Khraibani, managerul Spitalului Motru.
Cel mai probabil, lucrările de modernizare a Maternităţii se vor desfăşura în toamna acestui an, lucru confirmat de Dorin Hanu, primarul municipiului Motru.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here