Secţia Obstetrică – Ginecologie a Spitalului Novaci, în plină reabilitare

166

spital novaciSpitalul Orăşenesc Novaci dispune nu doar de cadre medicale bine-pregătite, ci şi de un management de calitate, care se preocupă de condiţiile oferite pacienţilor.

Chiar în această perioadă se lucrează la modernizarea secţiei Obstetrică – Ginecologie, directoarea unităţii dorind astfel să le asigure pacientelor un spaţiu cât mai plăcut.

De ieri, secţia Obstetrică – Ginecologie a Spitalului Orăşenesc Novaci este în plin şantier. Pentru a se alinia cerinţelor europene în domeniu, la această secţie s-a renunţat la faianţa existentă şi se va pune rigips şi alte materiale specificate în normele comunitare în vigoare. „Modernizarea de la Secţia de Ginecologie se impunea, deoarece trebuia să renunţăm la clasica faianţă de pe pereţi, IMG_3115întrucât aşa prevăd cerinţele europene. Lucrările sunt în plină desfăşurare şi sperăm că vineri totul va fi gata”, a explicat Eufimia Dumitrescu, managerul Spitalului Orăşenesc Novaci.

Mici restricţii la internare

Pentru ca lucrările de modernizare să se poată desfăşura fără probleme, conducerea unităţii a impus o oarecare restricţie la internare. „Am vorbit cu ginecologii mei şi le-am cerut să nu mai interneze în aceste două zile, după care ne vom intra în normal. Totuşi, domnul doctor Diţescu are programate două cezariene şi le va face”, a menţionat Eufimia Dumitrescu, managerul Spitalului Orăşenesc Novaci.

IMG_3114Aşa cum spuneam şi într-o ediţie trecută a cotidianului nostru, prezenţa la această unitate sanitară a ginecologilor Diţescu şi Tănase, recunoscuţi pentru profesionalismul lor şi foarte căutaţi de gorjence, a făcut să crească adresabilitatea pentru secţia Obstetrică – Ginecologie. Dacă acum această secţie funcţionează cu 25 de paturi, în scurt timp acestea vor fi insuficiente, după cum se pare.

Directoarea Spitalului Orăşenesc Novaci se mândreşte cu medicii pe care îi are şi felul cum se prezintă unitatea actualmente, iar pentru viitor îşi doreşte chiar să aducă îmbunătăţiri condiţiilor spitaliceşti, spre satisfacţia pacienţilor, dar şi a celor care îşi desfăşoară activitatea zilnică în această unitate sanitară.

Minodora Sucea

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here