Secretarul de stat Vișan, la Craiova pentru avaria CEO

198

În cartierul craiovean 1 Mai s-a produs duminică o avarie și la magistrala de apă caldă care aparţine Complexului Energetic Oltenia – sucursala Electrocentrale Craiova 2, a anunţat Primăria Municipiului Craiova. Lucrările pentru remedierea avariei trebuiau să fie finalizate până duminică seara. Primăria Municipiului Craiova a ținut să precizeze că SC Termo Craiova, societatea de distribuţie a agentului termic în municipiu, care aparţine Consiliului Local, nu are “nicio legătură cu această avarie”.
Astfel,duminică dimineaţa, în municipiul Craiova, a fost sistată furnizarea căldurii şi a apei calde către toţi consumatorii care sunt racordaţi la reţeaua de furnizare a agentului termic în sistem centralizat, după ce s-a produs o avarie la unul dintre cazanele CET 2.

Primarul interimar al Craiovei, Mihail Genoiu, s-a întâlnit duminică cu reprezentanţii Complexului Energetic Oltenia şi cu secretarul de stat în Ministerul Energiei – Doru Vişan, cu care a avut discuţii pe tema remedierii avariilor la reţeaua de termoficare a Craiovei în vederea reluării furnizării căldurii şi apei calde.

“În urma întâlnirii cu domnul Doru Vişan, s-au făcut cunoscute demersurile luate de conducerea CET 2 pentru remedierea avariei apărute în noaptea de sâmbătă spre duminică la cazanele care furnizează apă caldă în Craiova”, afirmă Mihai Genoiu, într-un comunicat.

Potrivit comunicatului Primăriei Craiova, specialiştii CET 2 estimează că se va relua furnizarea agentului termic către populaţie în mod gradual începând de duminică seara, ora 19,00.

1 COMENTARIU

  1. Cat o sa mai suportam capusa de la Craiova. Sa o dea inapoi Primariei. O alta pierdere made in Ciurel ca si Braila. Daca eram in alte timpuri platea cu capul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here