Secretarul de stat Constantin Ștefan, plângere la poliție: Cere bani în numele meu

1217

Constantin Ștefan, secretar de stat în Ministerul Energiei, a depus o plângere la poliție pentru furt de identitate.

Social-democratul gorjean susține că i-au fost semnalate situații în care o persoană sună prefecți sau directori din Hidroelectrica în numele său și cere diferite sume de bani și foloase necuvenite.

„Furtul de identitate = INFRACȚIUNE! În atenția Prefecturilor de Județ, Sucursalelor Hidroelectrica și altor autorități din țară precum și a opiniei publice. Vă aduc în atenție faptul că o persoană necunoscută care se dă drept persoana mea Ștefan Constantin – Secretar de Stat din Ministerul Energiei, sună la prefecții de județ și la directorii din Hidroelectrica pentru a cere sume de bani și alte foloase necuvenite, inclusiv materiale.

Rog pe această cale, ca atunci când sunteți sunați de o persoană care se dă drept „Ștefan Constantin-Secretar de Stat din Ministerul Energiei” cerându-vă sume de bani și foloase necuvenite, să anunțați de îndată organele abilitate în vederea luării, cu celeritate, a măsurilor legale ce se impun în vederea pedepsirii acesteia.

Țin să aduc la cunoștință celor care îmi folosesc numele și calitatea mea oficială cu scopul de a mă denigra și de a-mi produce prejudicii de imagine, că am sesizat deja organele abilitate!”, a anunțat Constantin Ștefan, pe o rețea de socializare.

Constantin Ștefan a fost promovat de PSD în urmă cu un an la Ministerul Energiei.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here