Secretara şi şoferul prefectului, 100 de milioane dintr-un foc

114

PREF 2Alegerile prezidenţiale din 2009 au umplut buzunarele unora dintre membrii Cancelariei prefectului Liviu Andrei. Cei mai avantajaţi au fost însă, în mod ciudat, doi salariaţi, soţ şi soţie, care lucrează în apropierea înaltului funcţionar public

, este vorba despre şoferul personal al prefectului, Ion Danciu, care a luat dintr-un foc peste 60 de milioane de lei pentru că a făcut parte din Comisia Tehnică pentru alegerile prezidenţiale, şi soţia sa, secretara în acte a prefectului, care a luat şi ea peste 30 de milioane de lei vechi.

Per total, cei doi soţi Danciu, ea secretară şi el şofer, au încasat de pe urma prezidenţialelor venituri 1aproape 100 de milioane de lei vechi. Bani mult mai puţini au încasat şeful Serviciului de Legalitate, Daniel Bivolaru, care a luat puţin peste 20 de milioane de lei vechi, şeful de serviciu Vasile Văcaru care a încasat puţin peste 50 de milioane de lei şi Liviu Diaconescu, care au fost de fapt cei trei care venituri 2au susţinut tehnic pregătirea prezidenţialelor.

Să nu uităm însă că însuşi prefectul Liviu Andrei a încasat de pe urma prezidenţialelor mai puţin decât propriul şofer adică doar 60 de milioane, asta în timp ce persoana care îi conduce maşina a încasat 6050 de lei.

Anamaria Stoica

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here