Se vrea înlocuirea directorului Manciu de la CT Motru! Gruparea Rușeț lucrează la asta

3289

Ștefan Manciu, directorul Colegiului Tehnic Motru, își numără zilele in funcție asta deoarece fosta directoare Adela Rușeț, susținută de PNL, face tot posibilul să îl detroneze pe acesta din funcție.

Deși Manciu a avut o singura eroare de management, mai exact aprobarea orei de dirigenție în timpul anului pentru Nicolae Rușeț, fostul inspector școlar general adjunct revenit la catedră, acestuia nu i se pot reproșa ilegalitățile care împovărează această școală. Manciu are o scuză că nu a emis decizie de acordare a dirigentiei pentru Ruseț, lucru care o deranjează atât pe fosta directoare a liceului cât și pe soțul său, destituit din funcție de la minister.

Cadre didactice ale școlii susțin astfel că în spatele intenției de destituire a directorului Manciu se afla cei doi Rușeț, care nu au niciun fel de emoții legat de constatările Corpului de Control, plecat recent din Gorj. De altfel, raportul așteptat la IȘJ Gorj va conține cu siguranță toate ilegalitățile din CT Motru, fapt care ar trebui să îi potolească pe cei care sunt conștienți că au încălcat legea cu bună știință.

 

 

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here