Se schimbă conducerea DGASPC – Camelia Popescu: “Sper să colaborez bine cu noua conducere!”

167

După şase luni de conducere în interimat a Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC), directorul executiv Camelia Popescu este pregătită să revină pe postul ocupat anterior, acela de şef birou Strategii, Programe, Proiecte în Domeniul Asistenţei Sociale. Ea spune că decizia de înlocuire a sa aparţine în totalitate Consiliului Judeţean. Ideea schimbării din funcţie nu o supără pe Camelia Popescu, aceasta precizând că îşi doreşte să aibă o bună colaborare cu noua conducere a instituţiei.

În urmă cu şase luni, Camelia-Dorina Popescu era numită, de către Consiliul Judeţean Gorj, director executiv interimar al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Gorj. La sfârşitul acestei săptămâni expiră mandatul său. În şedinţa Consiliului Judeţean din data de 27 iulie există pe ordinea de zi un proiect „privind încetarea exercitării cu caracter temporar, de către doamna Popescu Camelia-Dorina, a funcţiei publice de conducere vacante de director executiv al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Gorj”.

Camelia Popescu: „Decizia a fost a Consiliului Judeţean”
Teoretic, interimatul Cameliei Popescu ar fi putut fi prelungit. Totuşi, se pare că vineri mandatul său va înceta, ea revenind pe vechiul post în cadrul DGASPC Gorj. „Conform Legii 188 a funcţionarilor publici, numirea pe o funcţie temporară se face pe o perioadă de şase luni şi se poate reînnoi sau nu. Decizia ca mandatul meu să înceteze pe 27 iulie aparţine Consiliului Judeţean. Eu voi reveni pe vechiul meu post, cel de şef birou Strategii, Programe, Proiecte în Domeniul Asistenţei Sociale”, a declarat Camelia Popescu. Cât priveşte viitoarea sa colaborare cu noua conducere a Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Gorj, directoarea Popescu spune că nu vor exista probleme. „Sper să colaborez bine cu noua conducere. Eu nu sunt o fire conflictuală, sunt echilibrată şi am capacitatea de a comunica aşa cum se cuvine”, menţionează Camelia Popescu, director executiv interimar al DGASPC Gorj.

„Oportunitate oferită, poate, o dată-n viaţă!”
Experienţa conducerii în interimat a Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Gorj i-a fost benefică Cameliei Popescu. Aceasta spune că pentru ea ultimele şase luni au însemnat „o experienţă benefică. A fost o oportunitate oferită, poate, o singură dată în viaţă! Eu am încercat să gestionez totul cât mai bine şi vreau să spun că acum în această Direcţie nu-mi mai este nimic străin”.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here