Se redeschide circulația pe Transalpina

1283

Drumul național DN 67C – Transalpina urmează să fie deschis circulației, integral, în weekend-ul viitor. Anunțul a fost făcut de către secretarul de stat în Ministerul Transporturilor, Irinel Ionel Scrioșteanu.

Autoritățile locale și naționale au inspectat starea drumului pe sectorul dintre Rânca și Obârșia Lotrului, constatând că Transalpina poate fi redeschisă în întregime pentru turiști și călători.

„L-am însoțit pe domnul Irinel Ionel Scrioșteanu, secretar de stat în ministerul Transporturilor și Infrastructurii, pe DN 67C, sectorul cuprins între Rânca și Obârșia Lotrului, pentru a inspecta starea drumului și a verifica dacă sunt îndeplinite condițiile de deschidere în siguranță.

Am constatat că lucrările de semnalizare rutieră sunt aproape de final, de luni începem lucrările de ranguire cu alpiniștii utilitari, pentru îndepărtarea pietrelor de pe versant, și am decis să convocăm comisia pentru revizia specială în vederea deschiderii.

Sunt sigur că nu o să mai fie nicio problemă și din week-end-ul viitor vom circula pe acest sector de drum”, a transmis directorul Regional al DRDP Craiova, Călin Cosmin Petruț.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here