Se recrutează tineri pentru Colegiul Național Militar Constanța

292

Pentru a veni în sprijinul tinerilor care doresc să urmeze cursurile unui colegiu național militar, Ministerul Apărării Naţionale vine în întâmpinarea acestora, prin înființarea Colegiului național militar Constanța. Pentru anul de învățământ 2018-2019, sunt scoase la concurs un număr de 120 de locuri.

La Colegiul Național Militar Constanța se primesc candidaţi care sunt înmatriculaţi în clasa a VIII-a, care fac dovada promovării evaluării/testelor naţionale şi care nu depăşesc vârsta de 16 ani, împliniți în cursul acestui an. Termenul limită de depunere a dosarului este 20.04.2018. Pe toată durata pregătirii în instituţiile prezentate se oferă gratuit şcolarizare, cazare, echipament, hrană şi asistenţă medicală, acces la baze sportive, biblioteci, laboratoare şi multe alte facilităţi. Activităţile şcolare, dar şi cele extracurriculare, oferă elevilor reale condiţii de dezvoltare din toate punctele de vedere, într-un mediu adecvat, dar şi perspectiva unei cariere în cadrul Ministerului Apărării Naţionale.

Detalii, la Biroul informare-recrutare din Târgu-Jiu
Potențialii candidați care doresc să se înscrie la Colegiul național militar Constanța pot obține detalii referitoare la criteriile generale și specifice de recrutare, conținutul dosarului de candidat, examinarea medicală, probele de selecție și de admitere, la sediul Biroului informare-recrutare, situat în Târgu-Jiu, strada Parâng nr. 1, luni, miercuri, joi şi vineri între orele 08.00-16.30 și marţi între orele 08.00-18.30 sau la numărul de telefon 0253215563.   Detalii suplimentare se găsesc şi pe internet, pe site–ul oficial al Ministerului Apărării Naţionale, la adresa www.mapn.ro. sau www.recrutare.mapn.ro.
M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here