Se recrutează asistente medicale pentru Marea Britanie

289

O companie de recrutare de personal în domeniul asistenţei medicale şi îngrijirea pacienţilor din Marea Britanie caută să angajeze 10 asistenţi care să lucreze în regiunea Sussex.

Recrutarea se face prin intermediul reţelei de ocupare EURES România, respectiv prin Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă. Persoanele selectate se vor ocupa de îngrijirea şi recuperarea pacienţilor cu probleme psihice de învăţare şi neurologice. Candidaţii trebuie să deţină certificat NMC. Obţinerea locului de muncă are loc prin înregistrarea aplicaţiei la Nursing and Midwifery Council sau NMC. Aplicaţia se face prin completarea unui formular, unde fiecare persoană trebuie să specifice care este specialitatea pentru care aplică.
Este necesar ca viitorii candidaţi să cunoască limba engleză, nivel B2. Durata contractului este nedeterminată, iar salariul este cuprins între 25.700 şi 30.700 lire brut pe an. Ca beneficii, se asigură cazare în prima lună, suportată de angajator, iar în perioada următoare cazarea costă între 270 şi 470 de lire pe lună. Termenul de valabilitate al ofertei este 31 martie 2017. Informaţii suplimentare se pot obţine de pe site-ul ANOFM www.eures.anofm.ro sau la Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Gorj, din Târgu-Jiu, str. Lt. Col. D. Petrescu, nr. 1, ori la numărul de telefon: 0253/211.568, compartiment EURES.
I.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here