Se răzvrătesc „greii” din PDL – Iliuţă l-a reclamat pe Ruşeţ la Parchet

112

ilutaDacă nu s-ar fi depus o plângere oficială la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu, n-am fi luat în calcul o astfel de informaţie, dar lucrurile ţin, după cum chiar partea vătămată susţine în plângere, pe viaţă şi pe moarte. Pe 1 iunie, anul acesta, Iliuţă Sanda, un om de casă al PDL s-a supărat tare rău pe preşedintele Partidului Democrat-Liberal din Gorj, Ion Ruşeţ şi, în afara solicitării de a fi anchetat, Iliuţă cere protecţia statului.

„Mare e grădina Domnului!”, ar spune oricine ar auzi că Iliuţă, un băgător de seamă pe la PDL a depus plângere penală împotriva liderului de partid, Ion Ruşeţ. Povestea are importanţa ei, pentru că Iliuţă, copilul aboptat de partid, era, de fapt, un mic trădător al actualului lider, senatorul Ion Ruşeţ. Şi asta pentru că la PDL a fost adus de Ionel Manţog, în vremea în care partidul era condus de acesta. Când Manţog a fost trimis în altă parte, Iliuţă a rămas pe poziţii dar un turnător a celor întâmplate în sediul partidului în urechile lui Manţog. Cu siguranţă de acest lucru şi-a dat seama şi Ruşeţ şi, pentru că se aciuise prin sediul PDL, l-a invitat să plece după cel care îl adusese în formaţiunea politică respectivă.

Şi-a schimbat stăpânul!

plangereDe aici s-a creat conflictul şi, cu singuranţă, reproşuri au existat în acest sens, din moment ce la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu a fost depusă o astfel de plângere. Conţinul ei este de-a dreptul memorabil: „Rog să efectuaţi cercetări împotriva domnului Ion Ruşeţ, actualmente senator de Gorj. La începutul campaniei electorale din 2012, aflându-ne la un restaurant din Târgu-Jiu, aproape de sediul PDL, unde am fost urmărit de domnul Ruşeţ Ion, la care acesta m-a ameninţat cu tineretul din organizaţia PDL că va pune să mă bată şi că nu îmi este frică că voi lua bătaie cu vreo ţeavă în cap”.

Iliuţă a cerut protecţia statului!

Plângerea lui Iliuţă împotriva liderului de partid continuă cu o solicitare clară a acestuia faţă de organele statului şi, de asemenea, cu explicaţia pentru care s-a iscat conflictul între ei: „Rog protecţie din partea statului român, acesta murind de oftică că nu mai sunt în Staff-ul lui şi activez cu PPDD”, semnează Iliuţă Sanda. Senatorul Ion Ruşeţ nu a putut fi contactat pentru un punct de vedere.

Gabriela Mladin

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here