Se pun în vânzare biletele la jocul cu Milan!

401

Suporterii Universităţii Craiova, care au abonament, vor avea prioritate la biletele puse în vânzare pentru meciul din 27 iulie. Partida istorică din Europa League se va disputa joi, de la ora 21.00, pe stadionul “Municipal” din Drobeta-Turnu Severin. Biletele pentru jocul cu AC Milan vor fi puse în vânzare începând de marți, 18 iulie, ora 10.00, la casele de bilete de la Sala Polivalentă din Craiova. Casele de bilete vor fi deschise, zilnic, între orele 10.00 – 19.00. Ziua de marți va fi dedicată exclusiv suporterilor care și-au cumpărat sau își vor achiziționa abonamente și pot lua astfel bilete pentru duelul de vis cu A.C. Milan din UEFA Europa League. Abonații, care doresc să achiziționeze biletul de meci, trebuie să aibă în posesia lor atât abonamentul aferent sezonului 2017-2018, cât și un act de identitate. Miercuri, 19 iulie, de la ora 10.00, vor fi puse în vânzare tichetele accesibile tuturor fanilor, cu precizarea că suporterii care deţin abonamente vor avea în toată această perioadă la dispoziție o casă de bilete specială, cu același program de funcționare. Sâmbătă, 22 iulie, vor putea fi achiziţionate tichete de acces şi din Drobeta-Turnu Severin, de la stadionul “Municipal”. Programul de funcționare al caselor de bilete va fi între orele 12.00 – 18.30.
AC Milan a investit 211 milioane euro în achiziţiile verii, iar campania de transferuri nu s-a încheiat. Clubul italian de fotbal, unul dintre cele mai prestigioase din lume, a fost vândut unui grup de investitori chinezi, Rossoneri Sport Investment Lux, pentru 740 de milioane euro. Omul de afaceri Li Yonghong a declarat că va investi masiv în echipă pentru a readuce gloria formaţiei din “Cizmă”. Timp de 31 de ani, clubul a fost patronat de fostul premier al Italiei, Silvio Berlusconi.
“Faptul că jucăm turul cu românii de la Craiova, în deplasare, nu este cel mai bun lucru pentru noi. Trebuie să vedem care este starea lotului şi să avem cel mai bun 11 posibil la acel meci. Au venit mulți jucători la noi, așa că trebuie ca în scurt timp să închegăm și să formăm o echipă puternică. Desigur că cele mai recente achiziții, Bonucci și Biglia, ne permit să tratăm sezonul viitor și cu o mai mare încredere. Obiectivul nostru este să revenim în grupele Champions League”, a spus antrenorul italienilor, Vicenzo Montella.

Prețurile biletelor pentru partida Universitatea Craiova – A.C. Milan sunt următoarele:
Peluza “Tabelă” (galeria Științei) : 35 RON
Tribuna 2 : 65 RON
Tribuna 1 : 80 RON
Tribuna 0 : 200 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here