Se pregăteşte scăderea salariilor!

9344

Scandal pentru memorandumul pentru scăderea salariilor prin limitarea sporurilor la 20%, în Parlament. Raluca Turcan propune diminuarea salariilor, intrând în contradicţie cu ceilalţi miniştri PNL-USR. Dan Vîlceanu, deputat de Gorj: “Medicii nu vor avea mai puţini bani (…). Vorbim de sporuri aberante în vremurile în care trăim şi lucrurile nu pot să rămână aşa. Medicii nu câştigă mai mulţi bani din sporuri. Gărzile le ridică veniturile celor mai mulţi. Lucrurile trebuie să fie unitare. Sporurile se dau în funcţie de condiţiile de muncă”, a spus parlamentarul la Antena 3, în urmă cu câteva momente.

Memorandumul este premergător viitoarei legi a salarizării unitare propusă de Turcan.

2 COMENTARII

  1. Gărzile nu aduc venituri mari,ele sint plătite la un salariu din urma cu ceva ani,înainte de mărire!Adica dimineata cit ai programul de lucru normal ai un salariu orar mai bun decit cel din garda,ceea ce nici nu este legal(faci munca de medic si dimineata si in garda)!Sporurile legale de 100/. pt gărzile de simbata si duminica,sărbătorile legal nu a fost plătit,mereu cuantumul a fost mic!Pt orele de noapte nu se aplica nici un spor !Domnul acesta habar nu are despre salarizarea medicilor,asa ca despre ce vorbește?!Putea măcar sa se documenteze!Cum sa i catalogam noi pe asemenea parlamentari?!

  2. Si cu medicii rezidenti care tot timpul au facut garzi neplatite ce aveți de gând sa faceți ? Drept raspalata ne tăiați si sporurile?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here