Se pot achita taxele și impozitele locale, la Motru. Majorare contestată!

560

Primăria Municipiului Motru a anunțat că începând de marți, 5 ianuarie, se pot achita taxele și impozitele locale aferente anului 2021.
„Deși în anii precedenți încasarea impozitelor și plata taxelor pentru obținerea unor documente necesare (eliberare buletin, autorizații de construire, eliberare avize etc.) se puteau efectua cu o anumită întârziere, am reușit o mobilizare exemplară a personalului pentru a putea desfășura aceste activități încă de azi, 05.01.2021. Mulțumesc celor implicați pentru munca depusă, pentru a putea realiza acest lucru într-un timp foarte scurt, arătând astfel un respect al instituției față de cetățenii motreni care doresc achitarea impozitelor și taxelor locale pentru obținerea unor documente”, a transmis, marți dimineața, primarul Cosmin Morega.
În plus, Primăria Municipiului Motru este înregistrată la Ghiseul.ro, unde se pot efectua plăți online pentru plata impozitelor, amenzilor și a altor taxe.
În același timp, primarul Cosmin Morega a contestat decizia Curții de Conturi care a stabilit, la sfârșitul anului trecut, ca taxele și impozitele locale să fie majorate la Motru cu până la 130%. Și asta pentru că, în ultimii ani, nu au fost majorate așa cum cere legea. „Nu știu dacă vom avea câștig de cauză. E o treabă foarte sensibilă”, susține primarul din Motru.
În acest an, taxele și impozitele locale au fost majorate cu 3,8%. „Taxele vor rămâne neschimbate, doar cu o mică majorare de 3,8%, indicele de inflație care este obligatoriu pe lege a fi adăugat”, a conchis Morega.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here