Se poartă animal print-ul colorat

699

Spre diferență de sezoanele reci anterioare, sezonul de toamnă-iarnă 2018/2019 se remarcă prin multă culoare. Mai mult decât atât, culorile au pus stăpânire în această perioadă și pe imprimeurile clasice, cum ar fi animal print-urile. Vezi care sunt propunerile designerilor și inspiră-te din creațiile lor!

Animal print-ul colorat, must have în sezonul toamnă-iarnă 2018/2019
Dacă îți place să ieși în evidență, tendințele acestui sezon sunt făcute pentru tine! Dacă nu, să știi că poți adapta oricum trendurile și poți opta pentru mici detalii animal print colorate, detalii care să-ți scoată ținutele din anonimat. Fie că vorbim despre eșarfe sau pantofi, ori poate diverse accesorii pentru cap, un lucru este cert – sezonul acesta te poți juca oricum îți dorești cu acest trend!

Galbenul, culoarea sezonului
Știm deja că galbenul e culoarea-vedetă a sezonului rece 2018/2019, așa că nu e o surpriză faptul că se poartă și animal print-uri în nuanțe de galben.

Anotimpul în care purtăm roșu
Iarna e, de departe, anotimpul în care purtăm cel mai des nuanțe de roșu, poate și pentru faptul că această nuanță ne duce cu gândul la Crăciun. Drept urmare, designerii nu au ratat acest detaliu și au propus în colecțiile lor ținute în care animal print-ul s-a regăsit în această culoare.

Animal print-ul multicolor, o opțiune excentrică
Să nu uităm totuși că iarna e și sezonul petrecerilor. Designerii, cu siguranță, nu au uitat acest lucru, pentru că am văzut pe catwalk-uri o serie de ținute foarte nonconformiste, foarte colorate, destinate persoanelor ușor excentrice, care vor cu tot dinadinsul să iasă în evidență. Faptul că sezonul acesta se poartă animal print-ul colorat, nu înseamnă că nu poți merge în continuare pe varianta clasică a acestui tip de imprimeu. Din contră! Au fost și designeri care au mizat pe tradițional!
Alexandra Cruceru

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here