Se modernizează piaţa din Târgu-Cărbuneşti

239

tarabeSectorul industrial al pieţei oraşului Târgu-Cărbuneşti se află în plin proces de modernizare. Autorităţile locale supraveghează îndeaproape lucrările şi speră ca până la Zilele Oraşului totul să fie gata.

 

Într-o perioadă de criză, cu un primar din Opoziţie, oraşul Târgu-Cărbuneşti se poate, totuşi, mândri cu importante investiţii realizate deja sau, o parte dintre ele, aflate în stadiul de proiect. Primarul Mihai Mazilu nu stă cu mâinile în sân şi caută soluţii să realizeze cât mai multe lucrări în oraşul pe care-l gospodăreşte, reuşind să depăşească toate greutăţile şi obstacolele de care s-a izbit.

Piaţa – al zecelea şantier din Cărbuneşti

Începând de săptămâna trecută, de joi 4 august, au fost demarate lucrările de modernizare a MAZILUpieţei din Târgu-Cărbuneşti. „De joi am început modernizarea pieţei oraşului; este vorba despre sectorul Industriale. Acesta este cel de-al zecelea şantier al nostru, ceea ce este foarte bine într-un oraş mic, cu un primar din Opoziţie”, explică Mihai Mazilu, edilul oraşului Târgu-Cărbuneşti. Mazilu supraveghează personal lucrările de modernizare a pieţei, cu atât mai mult cu cât îşi doreşte ca totul să fie gata până într-un timp cât mai scurt, astfel încât de Zilele Oraşului să fie şi inaugurată. „Pe 25-29 august se desfăşoară Zilele Oraşului Târgu-Cărbuneşti şi atunci vreau să şi inaugurăm piaţa; aşadar, până atunci totul trebuie să fie gata”, precizează primarul Mihai Mazilu.

Investiţie suportată din bugetul local

Pentru realizarea acestui proiect se urmăreşte minimizarea costurilor, motiv pentru care se va recupera absolut tot ce se poate şi se va refolosi. Restul cheltuielilor sunt suportate din bugetul local al oraşului şi nu depăşeşte 900 de milioane de lei vechi. „Investiţia este realizată din bugetul local. Cu tot ce se recuperează de acolo vom ajunge undeva la 900 de milioane de lei vechi. După finalizarea lucrărilor această piaţă va fi la standardele şi cerinţele actuale, în domeniu”, declară explică Mihai Mazilu, edilul oraşului Târgu-Cărbuneşti. Astfel, cel de-al zecelea şantier din Târgu-Cărbuneşti, modernizarea pieţei oraşului, este în plină desfăşurare, sub atenta supraveghere a primarului. Localnicii aşteaptă cu nerăbdare finalizarea acestuia şi sunt recunoscători autorităţilor locale pentru realizarea acestui proiect.

Minodora Sucea

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here