Se lucrează la reabilitarea unui nou tronson din DJ 672E!

542

Lucrările de reabilitare a drumului județean 672E, care leagă localitățile Cornești, Stolojani, Câmpofeni, Arcani, Sănătești și Runcu, județul Gorj, continuă în acest an cu o primă intervenție pe raza comunei Bălești.
În aceste zile, se află în execuție 6,3 km de drum, pe tronsonul ce traversează satul Cornești – comuna Bălești, prin turnarea stratului de mixtură asfaltică, urmând a se interveni cu strat de bază și strat de binder pe partea carosabilă a drumului. Totodată, sunt în derulare și lucrările de reabilitare șanțuri și accese la proprietăți.
Reabilitarea DJ 672E (15,687 km lungime), care asigură legătura rutieră între DN 67 și DN 67D și accesul pe Cheile Sohodolului din comuna Runcu, a început în luna februarie a anului trecut, finanțarea lucrărilor fiind asigurată prin Programul Național de Dezvoltare Locală și din fonduri de la bugetul propriu al județului Gorj. Investiția se ridică la o valoare totală de 36.155,153 mii de lei inclusiv TVA, termenul de finalizare a lucrărilor fiind prevăzut pentru luna decembrie 2020. Până la ora actuală, proiectul este realizat în procent de 35%.
I.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here