Se lucrează din greu la Stadionul Rovinari

362

sala sport rovinariÎn câteva luni, Primăria oraşului Rovinari, se va putea mândri cu o „centură” a oraşului, un stadion conform standardelor Uniunii Europene, precum şi o sală de sport mai mare decât cea existentă. Astfel, „lucrările la centura oraşului vor începe în câteva săptămâni”, conform lui Laurenţiu Chivu, viceprimarul Rovinariului. De asemenea, execuţia stadionului înaintează rapid. „Stadionul a fost alimentat cu apă, pista de alergare va fi gata la sfârşitul lunii august, iar tribunele vor fi montate până la începutul anului 2010. Pasionaţii de fotbal din oraş vor putea practica acest sport în maxim o lună deoarece stadionul s-a însămânţat cu iarbă”, a completat vicele din Rovinari.

În prezent, o echipă de muncitori lucrează la montarea gardurilor de protecţie, ce vor înconjura stadionul. Lucrările la noul stadion vor determina Primăria Rovinari să aloce din bugetul local 16 miliarde lei vechi.

Şi pentru că au văzut că sala de sport existentă în oraş de câţiva ani a fost de utilitate majoră pentru cetăţenii Rovinariului, edilii au hotărât să mai construiască încă una, de dimensiuni mai mari. Lucrările la sala care va avea 400 de locuri vor începe în maxim două luni, iar durata de execuţie este de un an de zile. Întreaga finanţare provine de la CNI şi se ridică la suma de 2 milioane de euro.

Izabella MOLNAR

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here