Se fac angajări la Penitenciarul Târgu-Jiu!

532

Noile concursuri de ocupare a unor posturi vacante în cadrul penitenciarelor din întreaga ţară au intrat în linie dreaptă! Administraţia Naţională a Penitenciarelor a făcut publice, săptămâna trecută, cele mai recente liste cu posturile ce urmează a fi ocupate în urma unor concursuri.

Se fac noi încadrări pe posturi vacante în cadrul unităţii de detenţie din Gorj! Penitenciarul Târgu-Jiu scoate la concurs două posturi vacante pentru încadrarea ca funcţionar public cu statut special în sistemul administraţiei penitenciare, după cum urmează: un post agent administrativ (responsabil logistică); un post agent tehnic(sector vegetal – agronom). Concursurile se desfăşoară în conformitate cu prevederile Regulamentului privind condiţiile de participare, organizare şi desfăşurare a concursurilor pentru ocuparea, prin avansare în funcţie, trecerea agenţilor în corpul ofiţerilor şi din sursa externă, a posturilor vacante de funcţionar public cu statut special din sistemul administraţiei penitenciare, aprobat prin Ordinul ministrului Justiţiei nr. 2478/C/2010, publicat în Monitorul Oficial al României nr. 751 din 10 noiembrie 2010, cu modificările şi completările ulterioare.
Termenul limită de depunere a dosarelor complete de candidat la structura de Resurse Umane din cadrul Penitenciarului Târgu-Jiu este 27 aprilie 2017, ora 15.00. Detalii despre condiţiile generale şi specifice, tematică, bibliografie, probele de concurs, centrele de concurs şi metodologiile probelor practice de verificare a aptitudinilor vor putea fi obţinute accesând link-ul http://anp.gov.ro/concursuri-din-sursa-externa sau de la Biroul Resurse umane şi Formare profesională din cadrul Penitenciarului Târgu-Jiu.
Probele de concurs se vor derula la sediul Penitenciarului Târgu-Jiu, tot acolo unde şi viitorii candidaţi vor depune şi o taxă de participare de 85 de lei. Derularea probelor de concurs pentru ocuparea celor două posturi scoase la mezat de conducerea Penitenciarului Târgu-Jiu va avea loc, cel mai probabil, în cea de-a doua parte a lunii mai.
Ultimele recrutări de personal s-au făcut la Penitenciarul Târgu-Jiu în noiembrie-decembrie 2016 pentru posturile de: ofiţer – asistent social, fochist, conducător auto.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here