Se fac angajări la DGASPC Gorj

169

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) GORJ a scos la concurs mai multe posturi vacante. În cursul acestei luni se vor desfăşura concursurile de angajare. Înscrierile pentru postul de inspector la Compartimentul buget-execuţie bugetară din cadrul Serviciului buget-execuţie bugetară din cadrul aparatului propriu al DGASPC Gorj se desfăşoară în perioada 6-17 septembrie.

Pentru o parte dintre posturile scoase la concurs de către Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Gorj, înscrierile s-au finalizat. S-a făcut selecţia dosarelor, fiind stabilite datele pentru susţinerea probelor scrise. În data de 12 septembrie 2013 va avea loc proba scrisă a concursului de ocupare a funcţiei contractuale de execuţie de educator (studii medii) la Casa de tip familial “Tineretul” (cu locaţia în Rovinari) din cadrul Complexului de servicii comunitare pentru copilul în dificultate Târgu-Jiu. La acest concurs şi-au depus dosare de participare 3 candidaţi care au fost declaraţi toţi admişi la etapa de selecţie a dosarelor. Pe data de 19.09.2013 va avea loc proba practică a concursului de ocupare a funcţiei contractuale de execuţie de muncitor calificat II (instalator) la Compartimentul administrativ-contabilitate din cadrul Complexului de servicii comunitare pentru copilul cu handicap Târgu-Jiu. La acest concurs şi-au depus dosare de participare 3 candidaţi din care numai doi au fost declaraţi admişi la etapa de selecţie a dosarelor, un candidat neîndeplinind condiţia de vechime în muncă menţionată în anunţul de organizare a concursului.
În ultima zi a lunii septembrie va avea loc proba scrisă a concursului de ocupare, pe perioadă determinată, a funcţiei contractuale de asistent medical principal la Centrul de îngrijire de zi din cadrul Complexului de servicii alternative la protecţia rezidenţială Târgu-Jiu. La acest concurs şi-au depus dosare de participare 3 candidaţi care au fost declaraţi toţi admişi la etapa de selecţie a dosarelor.

Încep înscrierile pentru postul de inspector
Potrivit reprezentanţilor DGASPC Gorj, în data de 24.09.2013 va avea loc proba scrisă a concursului de ocupare, pe perioadă determinată, a funcţiei publice de execuţie de inspector, grad profesional principal la Compartimentul buget-execuţie bugetară din cadrul Serviciului buget-execuţie bugetară din cadrul aparatului propriu al DGASPC Gorj.
Perioada de depunere de către candidaţi a dosarelor de participare la concursul organizat pentru ocuparea acestui post este 06.09.2013 – 17.09.2013.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here