Se doreşte înfiinţarea unui centru de dializă la Spitalul Rovinari

273

Conducerea Spitalului Orăşenesc „Sfântul Ştefan” din Rovinari şi-a propus un nou proiect îndrăzneţ. Este vorba despre înfiinţarea unui centru de dializă care să fie dotat cu paturile necesare pacienţilor din zona pe care o deserveşte această unitate sanitară.

Spitalul Orăşenesc „Sfântul Ştefan” Rovinari se află într-un plin proces de dezvoltare şi modernizare. În ultimii ani această unitate a beneficiat de o serie de investiţii şi dotări astfel încât pacienţii să poată beneficia de condiţii hoteliere bune şi să de un act medical de calitate. La ora actuală, la nivelul acestui spital, se continuă procesul de modernizare şi extindere a serviciilor, echipa managerială bazându-se, în acest sens, şi pe sprijinul autorităţilor locale. „Ne dorim să extindem serviciile şi ne-am propus să avem şi un centru de dializă, cu un număr de paturi corespunzător necesarului pacienţilor dializaţi”, confirmă Robert Calotescu, managerul Spitalului Orăşenesc „Sfântul Ştefan” Rovinari.
Această unitate sanitară asigură asistenţa medicală a unui număr de peste 30.000 de locuitori ai oraşului Rovinari şi cinci comune arondate, care se află la o distanţă de 25-30 km faţă de Spitalul Judeţean Târgu-Jiu.
M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here