Se depun CV-uri la fabrica de cablaje

1403

Începând cu luna mai a.c., Compania Sumitomo Electric Bordnetze va deschide o fabrică și la Târgu Jiu. Departamentul de Resurse Umane al companiei (Group Leader of Human Resources  Department DTS) comunică faptul că seria angajărilor a demarat încă de la începutul anului, personalul recrutat beneficiind de o serie întreagă de facilități în vederea calificării pe profilul de activitate al agentului economic. Perioada angajărilor este în continuare deschisă iar cei interesați pot să depună CV-urile la Rostramo, locația fiind aleasă de investitor pentru desfășurarea activității din Târgu Jiu.

Totodată, Departamentul de Resurse Umane al companiei anunță că CV-urile vor fi preluate de echipa de recrutare, care se deplasează săptămânal la Târgu Jiu pentru susținerea interviurilor. Personalul selectat va beneficia de asigurarea costurilor privind cazarea, masa și transportul pentru stagiile de pregătire tehnică, care vor avea loc în Caransebeș sau în Drobeta-Turnu-Severin.

În prezent, în cadrul companiei își desfășoară activitatea peste 230 de salariați, atât pe poziții de muncitori cât și parte din personalul administrativ.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here